Veelgestelde

VragenWat is de kost qua levering?


We leveren uit in België aan tarieven van 10, 25, 65 tot 145 euro inclusief BTW. Deze prijs hangt af van de grootte en het gewicht van het gekozen items. Voor producten met een nettowaarde van 1.750 euro (aldus exclusief BTW) voorzien we een gratis aflevering. Leveringen in het buitenland op aanvraag mogelijk.Hoe kan ik betalen en welke betaalmethodes aanvaarden jullie?


U kan online betalen met bancontact of een kredietkaart. Diverse kredietkaarten worden aanvaard, waaronder Mastercard en Visa de meest gangbare zijn.Hoe lang duurt het vooraleer mijn bestelling aankomt?


Als de producten bij ons op stock staan, garanderen we een uitlevering binnen de 2 tot 5 werkdagen. We communiceren sowieso met u over de juiste dag van aflevering. Producten die nog af fabriek moeten komen, proberen we in gegroepeerde transporten tot bij ons te laten komen. Bij bestelling contacteren we u om een voor u geschikte leveringsdatum af te spreken. Dat kan eveneens in een weekend.  Hoe veilig is shoppen in deze Shop? Zijn mijn data beschermd?


We werken met de juiste partners om uw online veiligheid naar data te garanderen. Dankzij Stripe zijn ook uw betaalgegevens veilig.Wat gebeurt er na de bestelling?


U zal een confirmatie van bestelling verkrijgen. We nemen daarenboven snel met u contact op om uw bestelling te overlopen en de datum van aflevering vast te leggen.Krijg ik een factuur bij bestelling?


Inderdaad. We bezorgen u per mail een factuur. 

Copyrights © Living Concepts BV